Regulament!

iPlay
Site Admin
Mesaje: 25
Membru din: 24 Sep 2018, 23:47
Romania

Regulament!

Mesaj de iPlay » 13 Noi 2018, 05:13

Reguli ( Squad FPP TPP MOBILE CHAMPIONSHIP) SQFTMC :

1. Nu aveti voie sa folositi coduri (hack). cine va fi prins va fi descalificat si nu va putea participa nici la urmatoarele competiti.

2. Concursul este exclusiv pt. cei cu aparate mobile ex: Telefon, Tableta.

3. Este voie sa folositi triggere maxim, nu este voie sa folositi periferice ex: mouse, tastatura, manete. Daca esti prins vei fi descalificat si nu vei putea participa nici la viitoarele competitii.

4 Nu este voie sa folosesti emulatoare nedetectabile daca vei fi prins vei fi descalificat si nu vei putea participa nici la viitoarele competitii.

5. Nu aveti voie sa faceti teaming de nici un fel ex: sa faceti echipa cu inamicul. sa nu trageti intentionat in inamic pentru al cruta etc. se va sanctiona cu descalificare pentru acea competitie si pentru viitoarele competitii organizate de PUBGM.RO

6. Pentru cei care vor sa faca stream cu meciurile nu ne asumam raspundearea contra stream snipe. stream-urile oficiale vor avea delay 10 minute.

7. DACA DIN PRIEMELE 25 DE ECHIPE NU SE PREZINTA INAINTEA INCEPERI MECIULUI CU 20 MINUTE PANA LA START, VOR FI INLOCUITI CU CEI INSCRISI PESTE 25 DE ECHIPE.

8. Premiile se trimit avem dovada, daca adresa a fost data gresita sau sa pierdut coletul nu vom retrimite inca odata.w

9. La acest turneu ai voie la o rezerva fara a o inscrie in prealabil daca aceasta rezerva nu este inscrisa in competitie deja, vei avea voie doar cu aceste doua persoane sa joci la turneu.
[/list]

Aceste reguli se pot modifica pe parcurs, asa ca poti reveni oricand sa le citesti dar nu se vor modifica cu 24H inainte de competitie.