Regulament!

SOLO FPP - TPP Championship
admin
Site Admin
Mesaje: 1
Membru din: 24 Sep 2018, 22:03
Romania

Regulament!

Mesaj de admin » 24 Sep 2018, 22:03

Reguli ( SOLO FPP TPP MOBILE CHAMPIONSHIP) SFTMC :
 • 1. NU ESTE OBLIGATORIU. Cei inscrisi la competiti sunt rugati sa se inregistreze pe site sau sa se logheze cu facebook pentru a posta screenshoot cu rezultatul meciului jucat, la topicul aferent meciului.

  2. Nu aveti voie sa folositi coduri (hack). cine va fi prins va fi descalificat si nu va putea participa nici la urmatoarele competiti.

  3. Concursul este exclusiv pt. cei cu aparate mobile ex: Telefon, Tableta.

  4. Este voie sa folositi triggere maxim, nu este voie sa folositi periferice ex: mouse, tastatura, manete. Daca esti prins vei fi descalificat si nu vei putea participa nici la viitoarele competitii.

  5 Nu este voie sa folosesti emulatoare nedetectabile daca vei fi prins vei fi descalificat si nu vei putea participa nici la viitoarele competitii.

  6. Nu aveti voie sa faceti teaming de nici un fel ex: sa faceti echipa cu inamicul. sa nu trageti intentionat in inamic pentru al cruta etc. se va sanctiona cu descalificare pentru acea competitie si daca se intampla si la urmatoarea competitie vei fi exclus din toate competitiile viitoare.

  7. Pentru cei care vor sa faca stream cu meciurile nu ne asumam raspundearea contra stream snipe. stream-urile oficiale vor avea delay 10 minute.

  8. DACA DIN PRIMI 100 NU SE PREZINTA CINEVA LA PRIMUL MECI VA FI INLOCUIT CU CEI CARE S-AU INSCRIS PESTE 100 PE TOATA DURATA COMPETITIEI.

  9. Premiile se trimit avem dovada, daca adresa a fost data gresita sau sa pierdut coletul nu vom retrimite inca odata.
Aceste reguli se pot modifica pe parcurs, asa ca poti reveni oricand sa le citesti dar nu se vor modifica cu 24H inainte de competitie.